Stem op videobellen

ferme handdruk

Stem op videobellen

Hoor je mij? Ik hoor jou wel! Hey, nu schokt het beeld weer. Hallo?!!!

In de afgelopen periode is videobellen mijn tweede natuur geworden. Ik geef online behandelingen, help mijn kinderen met Teams, heb een wijntje gedronken met vriendinnen via zoom en volgde online workshops.

Ik vind het superleuk om de mogelijkheden van dit nieuwe ontmoeten te ontdekken. En tegelijkertijd hoor ik steeds vaker dat mensen om mij heen last krijgen van hun stem, het videobellen niet lang volhouden of zelfs hees beginnen te klinken.

Daarom hebben we vanuit Mondeling Logopedie een programma ontwikkeld om stemproblemen door videobellen te verminderen of zelf te voorkomen. Het programma heet Vox Vibes™ en is te vinden op www.voxvibes.com.

Schrijf je hier in voor Vox Vibes™  

Ik wens je heel veel fijne gesprekken .

Wil je meer weten of hoe je je stem beter kunt gebruiken, laat het me dan weten. Ik help je graag verder. Bijvoorbeeld met een stemworkshop.

Registraties en certificaten

Mondeling Logopedie is in het bezit van de volgende registraties en certificaten

Kwaliteitsregister Paramedici

99103913991

Nederlandse Vereniging van Logopedisten

1003004

Kamer van Koophandel

30256290

Oro MyoFunctionele Therapie

(OMFT.info)

Myofunctionele therapie

(Myofunctional Research Co.)

NVLF lidmaatschap Kwaliteitsregister